Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένας παραμυθένιος χώρος για ξεχωριστές εκδηλώσεις, δίπλα στο κύμα!

Ένας παραθαλάσσιος χώρος για τον γάμο που ονειρεύεσαι

Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουλίου 2024

Στην παραλία της Περνέρας, στον μαγευτικό Πρωταρά, όλα μοιάζουν μαγικά....

Το Nava Seaside είναι το απόλυτο μέρος για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας, είτε είναι γάμος, βάπτιση, corporate events, cocktail parties και κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση.

Ένα ειδυλλιακό περιβάλλον με μοναδική θέα στη θάλασσα, όπου μοιάζει σαν να είναι πάντα καλοκαίρι. Ο συνδυασμός της φυσικής βλάστησης, της λεπτομερούς διακόσμησης, του προσεγμένου και ρομαντικού φωτισμού, και των καλαίσθητων άνετων τραπέζιών, δίνουν στην κάθε σας εκδήλωση μια μοναδική αίσθηση που θα μείνει για καιρό στη μνήμη τη δική σας και των καλεσμένων σας.

Ένας χώρος υψηλής αισθητικής που δίνει μια ξεχωριστή πινελιά κομψότητας στη δεξίωσή σας, αποτελούμενος από πολυεπίπεδους χώρους, που δημιουργούν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Στο κατώτερο επίπεδο δεσπόζει ο υπαίθριος χώρος με το μεγάλο μπαρ, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί αναλόγως της διοργάνωσης.

nava1.jpg

Η δε ομάδα του NAVA Seaside, με μεγάλη εμπειρία στην εστίαση, σας υποδέχεται στον μοντέρνο εξωτερικό χώρο του venue, με τη δεδομένη υποστήριξη και επαγγελματισμό που απαιτείται, αλλά και με τον απαραίτητο εξοπλισμό και προσωπικό, για τη διεκπεραίωση είτε μιας μικρής είτε μιας μεγάλης δεξίωσης.

Με μοντέρνα και μινιμαλιστική γραμμή, σε ένα ατμοσφαιρικό φυσικό τοπίο, με εμφανή τα στοιχεία του ξύλου και της πέτρας, το Nava είναι έτοιμο να κερδίσει όλες τις εντυπώσεις, σε κάθε είδους happening.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο χώρος είναι εξοπλισμένος με ολοκληρωμένο επαγγελματικό σύστημα φωτισμού και ήχου, που απογειώνουν κάθε περίσταση.

Υπάρχει δυνατότητα υποδοχής έως και 1.000 καθήμενων καλεσμένων ή 2.000 ατόμων για κοκτέιλ.

Ο χώρος είναι ανοικτός και διαθέσιμος από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο και η τοποθεσία είναι ιδανική για όσους αγαπούν τη θάλασσα και ονειρεύονται τον γάμο ή τη δεξίωσή τους, πλάι στο κύμα, κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Info: Περνέρα 37, Πρωταράς, τηλ.: 22 777744.

Κεντρική εικόνα: https://www.love4weddings.gr

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close